It’s Me

Dat heb je goed gezien, een pagina waar ik wat meer over mezelf vertel. Leuk een blog, met verschillende onderwerpen en teksten, maar wie is de persoon achter dit blog?!

Mijn naam is Sjors Beeks, student aan Fontys Hogescholen Communicatie Management. Mijn blog fungeert momenteel als zijnde een schoolopdracht voor het vak Contect is King. Momenteel zit ik in het derde studiejaar van de opleiding.

Het doel van mijn blog en posts is om je anders te leren kijken naar bepaalde situaties en of onderwerpen. Zijn je interesses gewekt na het lezen van mijn posts, schroom niet en blijf me volgen.

Ons hele leven bestaat namelijk uit het maken van keuzes. Kiezen welke jeansbroek je zult kopen, beslissen of je je huiswerk nu of toch maar straks zult gaan maken, kiezen naar welk feestje je zult gaan. Soms kan het ook gaan om grote keuzen, die je leven beïnvloeden, bijv. welke opleiding je zult gaan doen, of je al dan niet met vakantie zult gaan, welke stageplek beter bij je zou passen, etc.

Het kan dus soms best lastig zijn om een goede keuze te maken, soms speelt het toeval ook een rol. Soms zegt je gevoel dat je beter het één kunt doen, terwijl je verstand zegt dat het veel beter is het ander te doen.

Graag neem ik je mee aan de hand om allerlei situaties te beschrijven waarin bewust en onbewust keuzes gemaakt worden.

 

Plaats een reactie